De Vitshaag | omgeving
287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-287,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

OMGEVING

Haasdonk en omstreken

 • Haasdonk

  Enkele troeven van Haasdonk zijn: het Fort van Haasdonk, Sint-Jacobuskerk, het oud-gemeentehuis, Park Hof Ter Saksen, een tal van fiets en wandelroutes en gezellige cafés waar je de Ostonk tripel kan proeven.

 • Beveren-Waas

  Een bezoek meer dan waard zijn de Beverse monumenten: het 15e-eeuws kasteel Cortewalle, de Sint-Martinuskerk in Beveren, de O.-L.-Vrouwkerk in Melsele, het bedevaartsoord Gaverland, het fort Liefkenshoek, ... . Wie meer van de natuur houdt, kan terecht in het Hof ter Saksen, de Grote Geule of de schorren van Ouden Doel.

 • Kruibeke & Bazel

  Onze achtertuin de polders van Kruibeke is zowat 650 hectare groot en zo goed als volledig autovrij. Ontdek Kruibeke en haar polders met het uitgestrekte getijdengebied op een leuke actieve manier.

 • WAASLAND EN HAVEN GEBIED

  Van landbouw tot natuurgebied, van polders tot havengebied, u kan het allemaal beleven in de Waaslandhaven. Een begeleid bezoek aan het sluisgebouw van de zeesluis in Kallo en rond rijden door de Waaslandhaven, is voor iedereen een openbaring.

 • Antwerpen

  De stad van Rubens ligt grotendeels op de rechteroever van de Schelde en is bekend om zijn uitgestrekte havengebied met internationaal vrachtvervoer en diamanthandel. Sinds de jaren 90 staat de stad ook bekend als modestad, door enkele succesvolle studenten van de Modeacademie.

 • Vlaanderen

  Ontdek de geschiedenis van de Vlaamse steden: Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Leuven en Mechelen dragen terecht en met trots de naam van Vlaamse kunststad. Ook vele andere Vlaamse steden hebben een rijk patrimonium.